Verzekeringen

Welke uitvaartverzekering?

Een uitvaart regelen kost geld. Gelukkig hebben veel mensen hier een verzekering voor. Veel mensen die een verzekering hebben bij een verzekeringsmaatschappij denken dat zij de uitvaart daar moeten laten regelen. Maar dat klopt niet. U bent vrij om de uitvaartverzorger van uw voorkeur te kiezen. Dus waar u ook bent verzekerd, wij kunnen de uitvaart verzorgen.

Natura of geldverzekering

Er zijn twee soorten verzekeringen: naturaverzekeringen en geldverzekeringen:

Geldverzekering

Bij een geldverzekering wordt het geld van de verzekering uitgekeerd. Met dit geld kunt u de uitvaart regelen. Wij kunnen namens u de polissen opsturen naar de verzekeringsmaatschappij(en) en zorgen dat het geld wordt uitgekeerd.

Naturaverzekering

Een naturaverzekering is een verzekering in diensten. De meest gebruikelijke diensten zijn gedekt. Denkt u hierbij aan het vervoer van de overledene, de opbaring thuis of in het uitvaartcentrum, het drukwerk (rouwkaarten/dankbetuigingen), een standaard kist en de personele kosten. Wilt u extra diensten? Die vallen buiten de naturaverzekering. Zoals kosten voor een advertentie, bloemen of de consumpties na de uitvaart.

Sepp Uitvaartzorg

Ook met een naturaverzekering kunt u dus bij ons terecht. De verzekeraar keert dit bedrag uit voor het regelen van de uitvaart. Dit bedrag wordt dan verrekend met de kosten van Sepp Uitvaartzorg. Wij kunnen namens u de polissen opsturen naar de verzekeraar met het verzoek het geld uit te keren.

Vragen over verzekeringen? ‚ÄčNeem contact met ons op voor het maken van een afspraak om samen naar uw verzekering te kijken.