Over mij


 

Erik Sepp, uw uitvaartverzorger

Een vertrouwd gezicht, een bekende naam. Bij ons staan uw wensen centraal.
​Samen geven wij vorm aan de uitvaart, ongeacht waar u verzekerd bent.

“Kiest u voor Sepp Uitvaartzorg? Dan sta ik, Erik Sepp, u volledig ter zijde. U kunt vertrouwen op mijn ruime ervaring in de uitvaartzorg.”

“Van 2002 tot begin 2017 werkte ik bij een grote landelijke uitvaartverzorger. Na mijn schooltijd ging ik er aan de slag als medewerker op kantoor. Al gauw merkte ik dat het vak van uitvaartverzorger me enorm trok. In 2005 trok ik de stoute schoenen aan. Het werk bleek me heel goed te passen. Het mooiste aspect van de uitvaartzorg? Dat ik iets kan betekenen voor mensen die een moeilijke tijd doormaken. Als zelfstandig uitvaartverzorger neem ik de tijd voor de nabestaanden. Tijd én aandacht, dat vind ik heel belangrijk.”

“Iets betekenen voor mensen”

“Het vak van uitvaartverzorger vraagt om inlevingsvermogen, betrokkenheid en om een gepaste afstand. Het is belangrijk dat je in elke situatie de rust en het overzicht bewaart. Je moet organisatorisch sterk zijn. Want er moet in een paar dagen tijd veel worden geregeld. Ook tijdens de uitvaart zelf moet alles goed zijn geregeld, zodat de nabestaanden zich volledig kunnen richten op het afscheid nemen. Toen ik klein was, wilde ik professioneel keeper worden. Dat was een mooie jongensdroom. Maar nu ik uitvaartverzorger ben, zou ik dit vak voor geen goud willen inruilen. Het past bij me.”

Waarom kiezen mensen voor Sepp Uitvaartzorg:

Wij zijn Betrokken, Betrouwbaar en Bekwaam
Wij ontzorgen
Wij bieden service
Wij hebben oog voor ieder detail
Wij bieden een passende en persoonlijke uitvaart
Wij hebben 1 vast aanspreekpunt
Wij zijn ervaren
​Wij staan open voor iedere levensovertuiging


​Sepp Uitvaartzorg begeleidt uitvaarten in Ugchelen, Apeldoorn, Wenum, Vaassen, Emst, Epe, Beekbergen, Klarenbeek en Hoenderloo.