Ervaringen

Ervaringen familie Emons:
Erik heeft alles perfect geregeld! Alle lof voor de wijze waarop hij zijn werk doet!
Erik is correct, nauwkeurig in zijn werk, kortom een echte vakman.Wij kunnen Sepp Uitvaartzorg zeker aanbevelen. 

Ervaringen familie Weggemans:
Erik Sepp heeft ons in een moeilijke tijd heel goed geholpen. Zijn dienstverlening is betrokken en professioneel. Afspraken worden nauwkeurig nagekomen. Dankzij hem hebben we afscheid kunnen nemen precies zoals wij dat zelf wilden. Daar zijn we dankbaar voor.

Ervaringen Niek en Hans van Bezooijen:
Eind juni 2017 overleed mijn moeder, bijna 99 jaar, en vrijwel tot het laatst toe helder.
Erik Sepp had in 2009 de uitvaart van mijn vader verzorgd. Mijn moeder was daar zo over te spreken dat zij in haar codicil had opgenomen dat Erik haar uitvaart moest verzorgen.Zo is dat ook gebeurd. Zowel bij de voorbereidingen, de uitvaart en de nazorg bleek zijn kwaliteit, vaktechnisch en als persoon. Mijn moeder had het goed gezien.

Ervaringen Joke en Henk de Haas:
Als mentoren van mevrouw C. Scharrenberg (overleden 20 mei 2017) kunnen wij niet anders zeggen dan dat de uitvaart geheel in haar stijl en tot onze volle tevredenheid is uitgevoerd. De betrokkenheid van Erik heeft ons zeer aangesproken. Wij wensen hem heel veel succes.

Ervaringen Vera Cornelissen:
Beste Erik,
In september 2016 overleed mijn schoonvader Henk Cornelissen naar een jaar ziekbed. We zijn je nog erg dankbaar voor alles wat je gedaan hebt voor mijn schoonmoeder,zwager en mijn man. Alles was in de puntjes verzorgd. Je hebt een goede indruk achtergelaten want mijn schoonmoeder heeft t nog over je. Succes met alles!

Ervaringen de heer Witteveen:
Dag heer Sepp,
December 2014 overleed mijn vrouw. U heeft destijds alles naar volle tevredenheid geregeld. Ook uw nazorgbezoek achteraf getuigd van betrokkenheid. Ik hoop dat veel mensen voor uw Stijlvolle Uitvaart zullen kiezen.
Met vriendelijke groet,
Johannes Witteveen

Ervaringen Cees IJsendoorn:
Dag Erik,
Gefeliciteerd met het starten van je eigen bedrijf.
Leuk om het artikel in De Bron te lezen.
Je was het al van plan en uiteindelijk is het er toch van gekomen.
Het klinkt vreemd, maar succes voor de toekomst.
Het is in mei een jaar geleden dat Marieke is overleden.
Wat zijn we dankbaar dat jij ons hebt bijgestaan in die moeilijke periode.
Samen met de kinderen en familie spreken we regelmatig hier nog over.
Je kunt trots zijn op het werk wat je doet!
Hartelijke groet
Cees

Ervaringen Astrid Schreuder:
In augustus 2012 hebben wij afscheid moeten nemen van mijn oma. Zij was bij de Monuta verzekerd alwaar Erik uitvaartverzorger was. Erik heeft tot in de puntjes samen met mij en familie de uitvaart van oma geregeld. Wat een superfijne persoonlijkheid. Iemand die zijn vak verstaat. Heel erg betrokken en medelevend. Hij heeft echt de tijd voor ons genomen en op de dag van de begrafenis had hij de regie in handen. Ik had me geen betere verzorger kunnen wensen. Oma zou trots zijn geweest op hoe alles door hem in goede banen werd geleid! Erik, ik wens je alle succes met je eigen onderneming. Het ga je goed. Hartelijke groet, Astrid Schreuder.

Ervaring delen