1e Uitvaartinformatiedag

Zaterdag vond de eerste Uitvaartinformatiedag plaats in Gebouw 055 in Apeldoorn. Een overweldigend aantal bezoekers heeft gebruik gemaakt van de uitnodiging voor deze dag.
Het doel van deze dag was om de bezoekers zoveel mogelijk te informeren over de verschillende mogelijkheden die er zijn rondom een uitvaart. Er waren ruim 35 standhouders uit de uitvaartbranche aanwezig.

Verder was er uitgebreid gelegenheid om in een informele sfeer kennis te maken met de initiatiefnemers van deze dag, uitvaartverzorgers Marcel van Kesteren, Henry van den Berg en Erik Sepp. Deze drie ervaren uitvaartverzorgers zijn dit jaar in Apeldoorn hun eigen uitvaartonderneming gestart.

Zij kijken met een goed gevoel terug op de informatiedag en bedanken de bezoekers voor hun komst en de standhouders voor hun deelname aan deze dag. Zij zien deze dag als een nieuwe stap in het vergroten van de naamsbekendheid van hun eigen uitvaartonderneming en hopen de uitvaartinformatiedag, gezien de vele positieve reacties, in de toekomst vaker in Apeldoorn te organiseren.

Als u niet in de gelegenheid was om de beurs te bezoeken maar toch vragen heeft over een uitvaart, dan kunt u contact met mij opnemen via het mailadres: info@seppuitvaartzorg.nl.